RÓLUNK MONDTÁK

 

Dominika és Levente, 2023.

„Bencével még 2019-ben ismerkedtünk meg a szerveződő lagzink alkalmából. Ő volt az első – és egyben utolsó fotós is, akivel találkoztunk személyesen, ugyanis a találkozó után rögtön tudtuk, hogy őt szeretnénk megkérni, hogy az életünk egyik legszebb napját megörökítse. Kedves és közvetlen volt, fel tudtunk rögtön oldódni a beszélgetés alatt. A kommunikáció mindig gördülékenyen ment köztünk, mindig gyorsan és készségesen válaszolt a felmerülő kérdéseinkre, kívánságainkra. 2020 augusztusában lett volna a lakodalmunk, de a covid miatt keresnünk kellett egy másik időpontot, ami 2021 májusa lett, de sajnos végül az az időpont is ment a kukába. Harmadik időpontot már nem szerettünk volna, belefáradtunk. Bence felajánlotta, hogy vagy visszaadja a foglaló összegét, vagy elhasználhatjuk egy fotózásra. Az utóbbit választottuk annak reményében, hogy legalább készüljenek rólunk szép fotók, ha már megvoltak a ruháink. Ebből az lett végül, hogy idén, 2023 tavaszán kerítettünk sort a fotózásra, akkor már a kislányunkkal együtt. A végső időpontot megelőzte pár lemondott alkalom, a folyamatos kedvezőtlen időjárás miatt, de egy májusi napon, a lehető legszebb időben megtörtént a fotózás. Olyan volt az újbóli találkozó (2020-ban azért egy jegyes fotózást is lenyomtunk, aminek a képeit szintén nagyon szeretjük visszanézni), mintha pár nap telt volna csak el, ugyanolyan kedves és közvetlen volt Bence. Gyönyörű és rengeteg utómunkázott képet kaptunk tőle. Szívből ajánljuk minden fotóst kereső párnak :)”

 

Anna és Federico, 2022.

„Bence az esküvőnkön fotózott. Maximálisan meg voltunk elégedve a munkájával. A kommunikáció könnyed volt, ő maga kedves és rugalmas. A képek időben elkészültek és nagyon szépek lettek. Köszönjük a munkádat!”

„Feleségem és én Bencét választottuk az esküvői fotóinkhoz. Nagyon jól éreztük magunkat: kedves, barátságos, megbízható és nyitott. Az árak nagyszerűek, elégedettek vagyunk a szakértelmével. Nagyon ajánlott!”

 

Alexa és Robi, 2022.

„Kedves Bence! Köszönjük szépen a munkádat. A képeidnek köszönhetően újraéltük az egész napot, és PONT az a hangulat jött vissza, amit ott és akkor éreztünk. Kiemelném ezek közül a sorozatot amikor a koccintást a vállunk mögül fotóztad – annyira jó látni az összes vendég arcát sorban, a reakciókat :)) Az egész együttműködésért, a zökkenőmentes kommunikációért, segítségért hálásak vagyunk. Már az első pillanattól érződött a tapasztaltságod, és nagy súlyt vett le a vállunkról, hogy tudtuk, a fotók miatt nem kell aggódnunk! Mindenkinek szívből fogunk ajánlani :)”

 

Ráhel és Tomi, 2022.

„Esküvőnket fotózta Bence, illetve közben tartottunk egy kreatív fotozást is. Humorával és barátságos stílusával jó hangulatot teremt, ami nagyon fontos az esküvő napján. Fotózás közben jól instruál, de tanácsait követve is abszolút önmagunk tudtunk lenni, a képek visszaadták, hogy milyen a Férjemmel a kapcsolatunk. Meglátja a jó pillanatokat, az esküvő fontos és apró jó pillanatait is viszont láttuk a képein. Nagyon elégedettek voltunk a képeivel, a színviláguk is gyönyörű. Az utómunka alatt is egyeztetett velünk, így tényleg minden az ízlésünknek megfelelő lett. Nagyon ajánlom! :)”

 

Dorka és Gergő, 2022.

„Bence nagyon közvetlen és intim hangulatot teremtett a jegyes- és az esküvői fotózásunkon is: igazán egymásra tudtunk figyelni, és így a képeken azt láthattuk viszont, amit a kapcsolatunkban egymás iránt érzünk. Nem is gondoltuk volna, hogy ez így megjeleníthető a fotókon is. Persze nagyon sokat nevettünk közben, jól követhető és pont egészséges mértékű instrukciót kaptunk, hogy elégedettek legyünk a képekkel. Zseniális pillanatokat kapott el, amik örök emlékként maradnak meg az egész családnak. A kommunikáció végig könnyen ment és tudtuk, hogy bízhatunk a minőségi munkában és hozzáállásban.”

 

Szilvi és Attila, 2022.

„Nagyon örülünk neki, hogy a véletlennek köszönhetően, az utolsó pillanatban úgy alakult, hogy Bence örökítette meg az esküvőnket. Utólag, a legjobb döntésnek bizonyult őt választani. Professzionális hozzáállása nagyon megnyugtató volt végig. A képekkel teljes mértékben meg vagyunk elégedve, abszolút visszaadják az esküvőnk hangulatát. Szeretném kiemelni, hogy Bence nagyon jó érzékkel kapja lencsevégre a pillanatokat és a portrékat, minden vendég találhatott magáról egy-két remek fotót. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek!”

 

Erika és András, 2022.

„Bence szuper professzionális, első perctől kezdve komfortosan éreztük magunkat és segített abban hogy ellazuljunk a fotózásra. Tudta hogy mit szeretnénk, hogy mik az elképzeléseink és hogy mi áll nekünk jól. Csodás képeket készített, profi munkával, bármikor újra őt kérnénk fel erre a pozícióra ❤️”

 

Vera és Ádám, 2022.

„Bencével könnyedén, rugalmasan ment a kommunikáció és az együttműködés a kapcsolatfelvételtől kezdődően a jegyesfotózáson át az esküvőig. Nagyon jó hangulatban telt a jegyesfotózásunk (Nagykovácsi mellett a Zsíros-hegyen erdei környezetben, csak ajánlani tudjuk). Az esküvői életképek, kreatív fotók és csoportos fotózasok is szuperül sikerültek, örök emlék marad. Lelkesedésével, jó ötleteivel és pontosságával, Bence elnyerte a bizalmunkat.”

 

Laura és Ádám, 2022.

„Köszönjük szépen a képeket, fantasztikusak lettek!! Teljes mértékben visszaadják a hangulatot, csodás volt újraélni az este pillanatait! :)) Tényleg zseniálisak lettek, alig várjuk, hogy a családnak is mutogassuk. :)”

 

Zsófi és Domi, 2022.

„Bence volt az esküvői fotósunk és imádtunk vele dolgozni mindent meg lehetett vele beszélni, mindenre figyelt és csodálatos képek születtek mindenkiről. Szívből ajánlom mindenkinek!?”

 

MÓNI ÉS ÁDÁM, 2022.

„Mindennel teljesen meg voltunk elégedve. Bence nagyon sok segítséget nyújtott az este folyamán. Türelmes és professzionális hozzá állása nagyon tetszett nekünk. Mindenkinek szívvel ajánlom.”

 

HAJNI ÉS MARCI, 2022.

„Nagyon elégedettek voltunk Bence munkájával. A fotózás során rugalmas volt (ill. remekül megnyugtatta az izguló menyasszonyt :)) és a végeredmény is szuper lett!”

Ha további kérdésetek van, hívjatok telefonon, vagy kérjetek ajánlatot: