AJÁNLATKÉRÉS

Alábbi űrlap segítségével kérhettek tőlünk árajánlatot. Törekedtünk arra, hogy ezáltal minél több olyan információt megkaphassunk, amely alapján konkrétan a ti igényeitekre tudunk reagálni. Ha elküldtétek az üzenetet, a megadott email címre egy emlékeztető levelet kaptok az elküldött válaszaitokkal, melyre 24 órán belül válaszolunk (ha ez mégsem történne meg, ennek csak valami technikai hiba lehet az oka – ebben az esetben kérünk, hívjatok telefonon).

Az itt megadott adataitokat nem tároljuk el és nem továbbítjuk senkinek, az információ csupán e-mailen kerül elküldésre részünkre és csak az ajánlat elkészítéséhez szükséges kommunikációra használjuk fel.

  Kérlek ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be, mert erre fogom küldeni az ajánlatot. / To get the response, please double-check the correct typing.

  Csak akkor foglak felhívni, ha kérdésem az ajánlattal kapcsolatos. / I will call you only if my question is related to this RFQ.

  Többet is választhatsz. / Feel free to select more.

  Kérlek add meg a várost és a kiválasztott helyszínt is (pl. Budapest, Hemingway Étterem). / Please let me know the town and also the specific venue (eg. Budapest, Hemingway Restaurant).

  Minimum 1 - maximum 24.

  Sokat segítesz nekem ezzel az információval. / You help me a lot with this info.

  Ha a fentieken kívül még bármit meg szeretnétek velem osztani, vagy kérdésetek maradt - ide írd! / If you have more to tell me or want to ask something - please let me know!