1 + 1

Juhász BENCE vagyok, és évek óta fotózok esküvőket. Törekszem rá, hogy a legszebb és legfontosabb pillanatokat a legjobb minőségben örökítsem meg.

esküvői fotós

Imádom nézegetni a régi fotókat és albumokat, általuk pedig újra átélni az egykori történéseket: felidézni hangulatokat, illatokat, embereket, barátságokat, szerelmeket. Szükségem van rá, hogy megmaradjanak ezek az élmények. Amikor fotózom, egy picit részesévé válok mások boldogságának és fellelkesít az érzés, hogy vannak olyan pillanatok az életben, melyek voltaképpen mindannyiunk számára közösek és ezáltal fontosak is egyben.

Nyilassy LILI vagyok, grafikus és fényképész. Szeretem a természetes, letisztult képi világot. Vizualitás tekintetében hiszek abban, hogy az egyszerű az nagyszerű.

esküvői fotós

Több, mint tíz éve foglalkozom a fotózással. Sokáig foglalkoztatott a klasszikus fotográfia, így esküvői képeimbe is szívesen ültetem át ennek motívumait: a fényekkel, árnyékokkal, formákkal, terekkel való játékot. Szeretem figyelni az embereket és igyekszem elkapni valós mozdulataikat, igazi énjüket. Mindig is csapatjátékosnak tartottam magam, így Bencével a közös munka során is kiegészítjük egymást, egymás keze alá dolgozunk.

 

HOGY MIÉRT VAGYUNK KETTEN?

Az emberiség jelenlegi tudása szerint aki az egyik helyen van, az ugyanabban a pillanatban egy másik helyen nem lehet. Pedig milyen jó lenne, ha amíg én a gyűrűhúzás boldog pillanatait fotózom, addig a másik énem a szüleitek arcára, vagy más történésekre tudna fókuszálni! Pontosan ezt a pluszt adja, ha úgy döntötök, hogy ketten fotózhatjuk az esküvőtöket Lilivel – nem mellesleg: ő a női szempárom.

Ha további kérdésetek van, hívjatok telefonon, vagy kérjetek ajánlatot: